У Харкові підприємство влаштувало хаотичне звалище

Громадськість повідомила про правопорушення комунальному підприємству Харкова.

За тиждень КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" зафіксувало кілька нових випадків незаконного викидання виробничих відходів підприємцями, які не уклали відповідні договори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомили у КВПВ, підприємці самовільно заповнили відходами контейнери-бункери, встановлені для обслуговування харків'ян. А також викинули відпрацьовані шини, які потребують додаткової утилізації.

Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко наголосив, що підприємцям продовжують роз'яснювати про адміністративну відповідальність за їхні незаконні дії.

"Останні випадки були зафіксовані завдяки громадськості. Харків'яни повідомили нам про правопорушення та надали фото- і відеопідтвердження. Наше підприємство бореться за чистоту та екологію Харкова, і ми хотіли б бачити відповідне цивілізоване ставлення до цього і з боку підприємців", - наголосив Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися