У Харкові поліцейські викрили сутенерів

Злочинцям загрожує до 7 років тюрми.

25-річний чоловік орендував 4 квартири та облаштував їх під місця надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду. Допомагала сутенеру у "незаконному  бізнесі" 48-річна харків’янка, яка виконувала функції оператора – розміщувала оголошення в мережі Інтернет з "рекламою" жінок про надання сексуальних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

5 квітня оперативники Управління міграційної поліції разом зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області із залученням співробітників батальйону поліції особливого призначення провели 7 обшуків. У приміщеннях виявлено 8 жінок, втягнутих у заняття проституцією.

"У ході обшуків вилучено понад 20 мобільних телефонів, планшети, ноутбук, банківські картки, носіїв інформації, сім-картки, грошові кошти у сумі 114 тисяч гривень, 100 євро, 1175 доларів США, блокноти з чорновими записами, засоби контрацепції та інші речові докази, які підтверджують злочину діяльність фігурантів, а також предмет схожий на пістолет з патронами", - розповіла начальник сектору організаційної роботи Управління міграційної поліції ГУНП в Харківській області Тамара Славетна.

Вирішується питання про повідомлення сутенерам про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі.

Встановлюються інші особи, втягнуті в проституцію, та злочинні зв’язки сутенерів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися