У Харкові горіла багатоповерхівка: подробиці

Займання ліквідували близько 7 години ранку

У неділю, 16 квітня, у Харкові виникла пожежа у 16-ти поверховому житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Інформація про займання надійшла близько 05:41. Пожежно-рятувальні підрозділи 2-ї та 41-ї ДПРЧ разом із колегами з Луганської області виїхали на виклик за адресою: м. Харків, вул. Грозненська, 36. Пожежа виникла в одній з квартир на 7-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку. Під час розвідки пожежі рятувальники виявили тіло загиблої господарки палаючої оселі. Жінка 1961 року народження. Площа горіння склала 10 кв.м.

Локалізувати вогонь вдалося о 06:05, о 07:09 рятувальники повністю ліквідували займання. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 16 квітня, о 01:29 виникла пожежа у селищі Великий Бурлук. Займання сталося у квартирі на 2-му поверсі житлової 4-поверхівки на вул. Весняній, 39 а. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. Площа пожежі склала 54 кв.м. Через сильне задимлення рятувальникам довелось евакуювати 7 мешканців будинку на свіже повітря. Вогонь ліквідований о 02:51 силами 12-ї ДПРЧ. За попередніми даними причиною виникнення пожежі могло стати необережне поводження з вогнем.

До того ж ворожі війська не припиняють обстріли населених пунктів Харківської області. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про руйнування внаслідок ворожих атак




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися