Обстріли Харківської області на 16 квітня: де були “прильоти”

Ворожим вогнем пошкоджено два приватних будинки у Харківській області

Минулої доби під ворожим вогнем опинилися прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Зокрема ворожі війська обстріляли населені пункти Козача Лопань, Куп'янськ, Вовчанськ, Гатище, Дворічна та інші.

У результаті обстрілу у с. Петропавлівка Куп'янського району ворожим вогнем пошкоджено два приватних будинки, зруйновано автомобіль та трактор. За словами очільника ХОВА, обійшлося без постраждалих.

В області триває гуманітарне розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили 9,5 га території та знешкодили 196 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення українські військові надійно тримають свої позиції та продовжують нищити ворога. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу України”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янському напрямку ворог провів мінування місцевості в районах чотирьох населених пунктів. За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. У прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей утримуються визначені підрозділи противника.

“Російський агресор і надалі використовує тактику терору, ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - наголосили у Генштабі.

А у Харківському районі трактор підірвався на вибухонебезпечному предметі.




Джерело: https://t.me/synegubov/5957
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися