Трагедія у Харківській області на Великдень: є загиблі (ФОТО)

Люди загинули через необережне поводження з вогнем

У неділю вранці у Куп'янському районі виникла пожежа у приватному будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

16 квітня о 06:00 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Куп'янський район, Курилівська громада, с.Подоли, вул. Оливіна, 48. До місця виклику було направлено 3 відділення служби порятунку на автоцистернах та аварійно-рятувальному автомобілі.

На момент прибуття рятувальники встановили, що вогнем був охоплений житловий будинок на площі 90 кв.м. Під час розвідки пожежі рятувальники виявили тіла двох загиблих осіб: чоловіка (близько 75 років) та жінки 1950 року народження. О 06:25 відбулась локалізація вогню, о 09:28 – повна його ліквідація. У ДСНС повідомили, що пожежа виникла через необережне поводження з вогнем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 16 квітня, у Харкові виникла пожежа у 16-ти поверховому житловому будинку. Інформація про займання надійшла близько 05:41. Пожежно-рятувальні підрозділи 2-ї та 41-ї ДПРЧ разом із колегами з Луганської області виїхали на виклик за адресою: м. Харків, вул. Грозненська, 36. Пожежа виникла в одній з квартир на 7-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку. Під час розвідки пожежі рятувальники виявили тіло загиблої господарки палаючої оселі. Жінка 1961 року народження. Площа горіння склала 10 кв.м. Локалізувати вогонь вдалося о 06:05, о 07:09 рятувальники повністю ліквідували займання. Причина виникнення загоряння встановлюється.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися