Під Харковом затримали телефонного шахрая (Фото)

Зловмисник виманив у пенсіонерки всі її заощадження

У понеділок, 27 квітня, у Богодухові на Харківщині затримали телефонного шахрая, який виманив у 82-річної жінки 1400 доларів та 10 тисяч гривень. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомляється, що чоловік зателефонував пенсіонерці та розповів, що її родич потрапив у ДТП і потребує грошей на лікування. За грошами прийшов до оселі жінки. Там ще й потайки прихопив із собою мобільний телефон пенсіонерки. З місця злочину поїхав на таксі.

Зловмисником виявився 33-річний житель Сум. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучили.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за фактами шахрайства та крадіжки (ч. 1 ст. 190, ч. 3 ст. 185 КК України). Чоловіку загрожує до 6 років за гратами.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові судитимуть "карантинного шахрая". За даними слідства, чоловік торгував неіснуючими масками і антисептиками. Оголошення розміщував в інтеренті, за товар брав гроші наперед. Ні товару, ні грошей покупці більше не бачили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися