На окружній дорозі Харкова сталася смертельна ДТП (ФОТО)

У результаті ДТП травми отримали водій та два пасажири

Правоохоронці з’ясовують обставини смертельної ДТП на окружній дорозі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У понеділок, 17 квітня, близько 13:30 на автошляху “Київ - Харків - Довжанський” у районі 498 км водійка автомобіля ЗАЗ Sens не впоралася з керуванням. Авто виїхало на ліве узбіччя по ходу свого руху та зіштовхнулося з відбійником. 

Від отриманих травм на місці події померла пасажирка автомобіля – жінка 1945 року. Також тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримала 40-річна водійка та її пасажири – дівчинка 2015 року народження й чоловік 1999 року народження.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція з'ясовує обставини смертельної ДТП у Харкові. Причиною аварії стало порушення правил дорожнього руху. Аварія сталася 12 квітня близько 15:30 по проспекту Героїв Харкова. Попередньо встановлено, що водійка Chery Jaggi при виїзді з другорядної дороги на головну не надала перевагу у русі автомобілю Ford Ranger, який у цей час їхав головною дорогою.  У результаті ДТП 48-річна водійка Chery отримала несумісні з життям травми та померла у кареті  швидкої допомоги. 

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримала 37-річна пасажирка того ж автомобіля, а також 40-річна пасажирка Ford.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися