На Харківщину повернулися вандали: що їм загрожує

Акт вандалізму був зафіксований завдяки системі відеоспостереження

У Пісочині на дитячому майданчику по вулиці Квартальній 5/9 вкотре було пошкоджено комунальне майно – навмисно зруйновано ігровий елемент. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради. 

“Ті, кому нема куди спрямувати енергію, очевидно, кращого способу провести свій вільний час, ніж щось зламати або пошкодити, не знаходять”, - припустили у селищній раді. 

Даний акт вандалізму був зафіксований завдяки системі відеоспостереження.

“Шановні мешканці, будь ласка, проводьте бесіди зі своїми дітьми щодо дбайливого ставлення до майна громади та існуючої відповідальності за адміністративне правопорушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів (стаття 152 КУпАП)”, - наголосили у селищній раді

Варто зазначити, що відповідно до вказаної статті передбачене покарання у вигляді штрафу для громадян - від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Ізюмське комунальне підприємство теплових мереж звернулося до споживачів з наполегливим проханням – терміново погасити заборгованість за послуги з теплопостачання. На підприємстві наголосили, що завершили надзвичайно складний і напружений опалювальний сезон 2022/2023 років і  розпочали підготовку теплового господарства до нового. У міжопалювальний період планують провести комплекс заходів з модернізації, ремонту устаткування та проведення гідравлічного випробування мереж для забезпечення безаварійної роботи підприємства у зимовий період.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися