У Харківській області завтра роздаватимуть продуктові набори та ковдри

Видаватимуть гуманітарну допомогу з 9:00

У деяких громадах Харківщини 20 квітня видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та ковдр. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської та Балаклійської міських та Борівської селищної ради.

У Дергачах 20 квітня відбудеться видача ковдр місцевим жителям, які належати до категорій вразливості. Ковдри зможуть отримати літні люди віком від 80 років, а також важкохворі, самотні пенсіонери, у яких немає дітей, безробітні (за наявності довідки із ЦЗ) та малозабезпечені. Одна ковдра на одну людину з категорією вразливості.

Видаватимуть допомогу з 09:00 до 14:00 за адресою: м. Дергачі, вул. Садова, 8-З (ФОК “ЗЕВС”). “При собі потрібно мати документ про посвідчення особи, а також оригінал або копію документа, що підтверджує вашу приналежність до вразливої категорії”, - наголосили у міській раді.

У смт Борова 20 квітня 2023 року у приміщенні ФОКу видаватимуть гуманітарну допомогу окремим вулицям. З 09:00 отримати допомогу зможуть жителі: 

- провулків - Молодіжний; Залізничний; Центральний; Майстрів; Східний; Веселий; Харківський; Степовий; Московський; Оскільний; Першотравневий;

- вулиць: Залізнична; Затишна; Весняна; Пушкіна; Підлісна; Центральна; Шкільна; Миру; Польова; Паркова; Є. Шутька; Слобідська; Поштова.

“Допомога видаватиметься відповідальним особам вулиць чи багатоквартирних будинків. Відповідальним особам при собі мати поіменні списки мешканців будинків та квартир включно з дітьми від 2-х років та із зазначенням віку кожної дитини. Дітей віком від 2-х до 14-ти років просимо виділити у списках позначками”, - наголосили у селищній раді.

Також 20 квітня у столовій Балаклійського ліцею відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. На 10:00 запрошують жителів, які мешкають за адресами: вул. Набережна, вул. та пров. Муканова, вул. Радищева, вул. 8 Березня, вул. Центральна 2а, 2б.

На 11:00 запрошують  жителів, які мешкають за адресами - вул. Жовтнева, 1,11,16,22,24, вул. Соборна, 54, пров. Серпуховський, 18. 

Усі отримувачі продуктових наборів повинні мати паспорт. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку гуманітарну допомогу отримали деякі громади Харківської області. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися