У Харкові затримали ймовірну “закладницю” (ФОТО)

Жінка мала в сумочці 18 згортків із забороненими речовинами

У Харкові патрульні затримали жінку, яка, ймовірно, робила "закладки". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Під час патрулювання Шевченківського району у п'ятницю вдень увагу патрульних привернула жінка, поведінка якої патрульним здалась дивною. Помітивши екіпаж поліції, вона стала озиратися, змінила напрямок руху та намагалася зникнути з поля зору. Тож патрульні наздогнали громадянку для проведення перевірки.

Під час спілкування жінка розповіла правоохоронцям, що має у сумочці 18 згортків із забороненими речовинами. Громадянка повідомила поліцейським, що це наркотичні речовини, які вона переносить з метою збуту через так звані "закладки". Також жінка зізналась, що вже встигла розкласти 32 згортки неподалік. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини справи будуть встановлювати слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські на Харківщині перевірили сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини. У Чугуївській громаді правоохоронці разом з представниками служби у справах дітей відвідали три родини, у яких виховуються діти. Працівники поліції провели профілактичні бесіди та перевірили, чи виконують батьки свої обов’язки по вихованню дітей. Під контроль правоохоронців потрапила сім’я з трьома неповнолітніми дітьми. 38-річна жінка не створила належних умов для проживання дітей. Вони живуть серед безладу та бруду. Напередодні жінка вживала спиртне та не звертала уваги на дітей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися