У Харкові жорстоко вбили тварину: поліція шукає свідків

Тіло собаки виявили неподалік станції метро "ім. О.С Масельського"

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства тварини у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У четвер, 20 квітня, близько 20:00 по проспекту Героїв Харкова неподалік станції метро "ім. О.С Масельського" виявили тіло собаки зі слідами жорстокого поводження. За даним фактом слідчим відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 2 ГУНП в Харківській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. 

На теперішній час проводяться слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до злочину.

“Якщо ви стали свідком або очевидцем події чи володієте будь-якою інформацією щодо загибелі тварини, просимо повідомити до відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 2 ГУНП в Харківській області, який розташований за адресою: м. Харків, вул. Невельського 1/32, або за телефоном чергової частини 0572935040, 0688404049, 102”, - звернулися до жителів Харкова в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові патрульні затримали жінку, яка, ймовірно, робила "закладки". Під час патрулювання Шевченківського району у п'ятницю вдень увагу патрульних привернула жінка, поведінка якої патрульним здалась дивною. Помітивши екіпаж поліції, вона стала озиратися, змінила напрямок руху та намагалася зникнути з поля зору. Тож патрульні наздогнали громадянку для проведення перевірки. Під час спілкування жінка розповіла правоохоронцям, що має у сумочці 18 згортків із забороненими речовинами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися