У Харкові поліцейські всю ніч розшукували неповнолітню дівчину

Мати ввечері заявила до поліції, що її донька зникла.

Жодних протиправних дій у відношенні дитини скоєно не було. Зниклу виявили на території Салтівського району міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

22 квітня о 21:25 до ХРУП № 1 надійшло повідомлення від 43-річної жінки про зникнення 14-річної доньки. За останньою інформацією дівчинка гуляла у торговельному центрі.

На пошуки зниклої неповнолітньої був орієнтований весь особовий склад сектору ювенальної превенції  та карного розшуку ХРУП № 1.

Протягом ночі працівники поліції відпрацювали територію району, торгових  центрів, залізничний та автовокзал. Також поліцейські провели моніторинг профілю дівчини в соціальних мережах.

В результаті вжитих заходів дівчину знайшли близько 11:00 23 квітня на  території Салтівського району. Розшукану передали батькам та провели з ними профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ввечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти"

Учора пізно ввечері, близько 22 години російські окупаційні війська відкрили вогонь по Харкову. Під час повітряної тривоги харків’яни почули щонайменше три потужних вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов о 22:04 написав, що Харків перебуває під обстрілом. Вже за півгодини мер повідомив, що "у Новобаварскому районі через ракетний обстріл пожежа на обʼєкті цивільної інфраструктури. ДСНС працюють на місці. Інформація щодо постраждалих уточнюється".

Пізніше Ігор Терехов написав, що "також зафіксовані удари по Слобідському і Основʼянському районам. В обох випадках під обстрілом були цивільні обʼєкти.

На даний момент інформація про постраждалих уточнюється".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що "під ударом окупантів було м. Харків та Харківський район. Попередньо, ворог бив ракетами С-300. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих уточнюється".

Також начальник ХОВА написав: "На жаль, одна з ворожих ракет влучила у приватний сектор у с. Котляри Харківського району. На місці працюють рятувальники та екстрена медична допомога. Деталі встановлюються.

У Харкові є влучання в об‘єкт цивільної інфраструктури, рятувальники приборкують масштабну пожежу.

Попередньо, зафіксовано щонайменше 5 "прильотів" у місті та області".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися