Харків'яни просять новий автобусний маршрут і камери відеоспостереження

Електронну петицію розглянуть, якщо вона набере 5 тисяч підписів

На офіційному сайті Харківської міської ради городяни зареєстрували петиції, які, на їхню думку, значно спростять і убезпечать життя городян.

Так, харків'янин попросив встановити відеоспостереження для того, щоб ускладнити життя злодіям і закладчикам наркотиків. За словами автора петиції, жителям багатоповерхівок відеоспостереження у дворах не завадить. Так, звернення вже підписали 73 осіб. Підтримати звернення автора можна ще 84 дні.

"Це б ускладнило життя автоворам і всіляким закладчикам наркотиків і письменникам написів сайтів.Також вважаю це ускладнило б життя квартирним злодіям", - пояснив своє прохання автор звернення.

А ось 30 січня харків'янка Ірина Гріко звернулася в мерію з проханням відкрити автобусний маршрут, який з'єднав би Основу і Залютине. Станом на 2 лютого петицію підписали 13 осіб.

“Прохання створити маршрут з Основи на Залютіно. Або повернути 244 маршрут з продовженням на Залютіно", – йдеться в тексті.

Варто зазначити, що для розгляду електронної петиції міськрадою, вона повинна набрати не менше 5 тисяч підписів. На це городянам дається 90 днів.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області виділять півмільйона гривень на заходи проти коронавіруса.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися