У трьох районах Харкова три місяці не буде гарячої води – Харківські тепломережі

Це пов’язано з масштабною ремонтною кампанією магістральних мереж у Харкові.

З 01.05.2023 по 01.08.2023, у зв’язку з проведенням планово-попереджувальних робіт, у Холодногірському, Новобаварському та Шевченківському районах буде відключено гарячу воду в 444 житлових будинках. Про це виданню "Коментарі. Харків" повідомили в КП "Харківські теплові мережі".

В  межах ремонтної кампаніі буде виконано комплексні перекладки 6 кілометрів магістральних мереж, 39 кілометрів внутрішньоквартальних мереж та транзитних трубопроводів, реконструкція 7 магістральних камер, модернізація та автоматизація 6 центральних теплових пунктів. Крім того, житлові будинки комплексно підготують до нового опалювального сезону. 

КП "Харківські теплові мережі" приносить вибачення за тимчасові незручності. Невідкладний характер вказаних ремонтних робіт пов’язаний також із надскладним опалювальним періодом, протягом якого довелося 8 разів перезапускати систему теплопостачання міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Паркування по-харківськи – як окремий вид мистецтва (ФОТО)

Місцеві мешканці та гості міста паркують свої автомобілі у найнезвичніших місцях, звісно, не по правилам дорожнього руху.

У місто стало повертатися все більше людей, а також у Харкові перебуває багато переселенців, через що стало ще більше авто.

Місцеві телеграм-канали публікують знімки припаркованих автівок, які стоять на газонах, у тонелях, на тротуарах у парках, або під самими дверима у під’їзд. "Коментарі. Харків" неодноразово писали про проблему паркування у місті, а також, як з такими водіями справляються комунальні служби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися