У Харкові врятували 5-річну дитину, що стояла на підвіконні третього поверху (ВІДЕО)

"На відкритому вікні третього поверху стоїть хлопчик 5-ти років та ледь тримається за віконну раму",— з таким повідомленням звернувся до патрульних небайдужий чоловік.

Подія відбувалася вчора, близько 18-ї години, в Слобідському районі міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Патрульні негайно кинулись до будинку. Дитина стояла на підвіконні та у будь-який момент могла випасти з вікна.

Інспектори негайно розшукали серед мешканців простирадла та розгорнули їх під балконом, аби раптом малий не втримається, впіймати його.

Двері квартири ніхто не відчиняв, тому одразу правоохоронці викликали на місце рятувальників та намагались встановити контакт з хлопчиком.

Прибувши на місце, рятувальники почали розгортати драбину, аби врятувати малюка. Цієї миті на балконі з’явився батько, який зняв дитину з вікна.

Врешті чоловік відкрив двері поліцейським. Під час розмови він розповів, що випив спиртовмісну настоянку та заснув, залишивши хлопчика без нагляду. На щастя, дитина не отримала жодних травм.

Правоохоронці розшукали матір малюка, якій розповіли про подію. На місце прибули інспектори ювенальної превенції, які встановлять належність виконання подружжям батьківських обов’язків.

"Дякуємо небайдужим громадянам за вчасне звернення до поліції та допомогу в порятунку дитини. Небайдужість — рятує життя", – зазначають у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Евакуація в Харківській області продовжиться, поки не вивезуть усіх дітей

Поліцейські ГУНП в Харківській області разом з адміністрацією Київського району та волонтерами евакуювали жінок і дітей з сел Піщане, Березники та Кучерівка Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Евакуаційні заходи триватимуть, поки працівники поліції не вивезуть всіх дітей до безпечних місць, зазначають у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися