Патрульні виявили 15 п'яних водіїв за ніч: що чекає порушників

Якщо водія вперше спіймали нетверезим, то він сплатить чималий штраф та на рік втратить право керувати автомобілем

У ніч з 29 на 30 квітня за зміну патрульні у Харківській області склали 15 протоколів на водіїв з ознаками сп'яніння. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції нагадали, що п'яні водії за кермом — вбивають та калічать! “Це та правда, яку має усвідомити для себе кожен водій”, - наголосили у поліції.

Водіям нагадали про відповідальність за керування транспортними засобами в стані сп'яніння:

  • на громадянина, який вперше сів за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, чекає адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 17 000 гривень та позбавлення права керування автомобілем на 1 рік;

  • якщо водій вдруге порушив вимоги ст. 130 КУпАП, тоді на нього чекає штраф у розмірі 34 000 гривень та позбавлення права керування на 3 роки;

  • у випадку, якщо водій втретє за рік керував транспортним засобом у нетверезому стані, передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 51 000 гривень та позбавлення права керування на 10 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачівській громаді змінили графік руху приміського автобуса. “До уваги мешканців громади оновлений графік автобусного маршруту м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із заїздом у Харків останнього рейсу)”, - йдеться в повідомленні Дергачівській міської ради. Відправлення з смт Козача Лопань: 05:40; 9:00; 12:00; 17:00; 19:15 (до станції метро "Перемога"). Відправлення з м. Дергачі: 07:00; 10:30; 13:20; 18:20.

Детальніше ознайомитися з графіком руху автобуса можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися