В одній з громад на Харківщині змінили графік рух приміського транспорту

Йдеться про графік руху автобусного маршруту м. Дергачі - смт Козача Лопань

У Дергачівській громаді змінили графік руху приміського автобуса. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

“До уваги мешканців громади оновлений графік автобусного маршруту м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із заїздом у Харків останнього рейсу)”, - йдеться в повідомленні міської ради.

Відправлення з смт Козача Лопань: 05:40; 9:00; 12:00; 17:00; 19:15 (до станції метро "Перемога"). Відправлення з м. Дергачі: 07:00; 10:30; 13:20; 18:20.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поступово відновлюють транспортну інфраструктуру. На основних напрямках, особливо на деокупованих територіях, поступово налагоджують транспортне сполучення на приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутах. В Управлінні транспорту Харківської ОВА повідомили, що з 11 квітня збільшиться кількість рейсів приміського автобусного маршруту № 1163 Харків – Липці.

Крім того, 13 квітня буде відновлено приміський автобусний маршрут № 1628 Харків – Циркуни. В Управлінні транспорту ХОВА зазначили, що враховуючи особливості воєнного стану на території міста Харкова та області, зокрема безпосередню близькість до кордонів з країною-агресором та проведення на деокупованих територіях розмінування, відновлення автобусних маршрутів відбувається поступово з урахуванням ремонту автомобільних доріг та мостів.

А жителі Харкова просять владу міста продовжити рух трамвайних маршрутів №27 та №28 вулицею Шевченка. Відповідне звернення зареєстроване на сайті електронних петицій.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися