У Харківській області на будівництві амбулаторії присвоїли 600 тисяч - прокуратура

У прокуратурі кажуть, що директор товариства, яке займалося будівництвом, завищив фактичний обсяг виконаних робіт

На Харківщині прокуратура підозрює директора одного із ТОВ у заволодінні коштами під час будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Чугуївському районі. Про це повідомив прокурор прокуратури Харківської області Денис Коновалюк, передають "Коментарі. Харків".

За версією слідства, директор товариства, яке займалося будівництвом медзакладу, завищив фактичний обсяг виконаних робіт і вніс до актів неправдиві відомості. Цими діями він завдав державі збитків на суму близько 600 тис. грн.

Керівнику товариства повідомили про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим в особливо великому розмірі (ч. 5  ст. 191 КК України).

Максимальна санкція статті передбачає до 12 років тюрми  з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Наразі досудове розслідування триває.

Фото: freepik

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині судитимуть співробітницю медичного закладу, яка привласнювала зарплати співробітників. За версією слідства, жінка поклала до кишені понад 680 тисяч гривень.




Елена

22 березня 2021, 08:46

Привлечь к ответственности всех виновных, которые участвовали в воровстве денег при строительстве амбулатории, сколько медучреждений нуждаются в ремонте, порой свинарники лучше отремонтированы, чем медучреждения. А эти ворюги воруют у людей возможность лечиться в нормальных, человеческих условиях. Потвори!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися