У ДТП на Харківщині постраждали шість людей (ФОТО)

Водія та пасажирів доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Водій Toyota Cruiser Prado не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу на узбіччя. В автомобілі перебували п’ятеро пасажирів: жінки 32 і 33 років, 34-річний чоловік, а також двоє дітей 7 і 11 років. 

Бригада швидкої медичної допомоги доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості водія та пасажирів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Відповідно до статті правопорушення карається позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі пішохода у Немишлянському районі Харкова. ДТП сталася 1 травня близько 20:45 по вулиці Салтівське шосе. У поліції зазначили, що 33-річний водій Chevrolet Lacetti скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих тілесних ушкоджень 43-річна постраждала померла на місці. Попередньо встановлено, що жінка переходила проїжджу частину в районі пішохідного переходу. Світлофор на момент ДТП не працював. За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися