Небезпечні гості: у Харківській області чоловік сяде на сім років

Обкрадав і грабував знайомих: прокурори довели вину чоловіка

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Куп’янської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 44-річного чоловіка у крадіжці та грабежі в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків".

Прокурори довели, що чоловік, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, у тому числі за крадіжки, знову порушив закон. 

У грудні минулого року зловмисник був у гостях у своїх знайомих у с. Курилівка Куп’янського району. Під час застілля чоловік помітив у однієї із запрошених жінок золоті сережки. Вони йому сподобались настільки, що коли потерпіла лягла спати, чоловік витягнув з її вух прикраси, після чого втік з місця злочину. У подальшому він "заробив", продавши сережки.

Крім того, наприкінці січня чоловік, перебуваючи вдома у свого товариша, скористався тим, що його друг вийшов з кімнати, та викрав його планшет, також плануючи потім продати.

Обвинувальний вирок виніс Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де сьогодні у Харківській області видаватимуть продуктові набори

4 травня, у громадах Харківської області відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Так, сьогодні з 09:00  до 14:00 в приміщенні Борівського ФОКу  здійснюватиметься видача макаронних виробів та круп жителям громади. Отримати можна буде в порядку живої черги. При собі мати сумки/пакети.

Також у Балаклійській громаді буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. На 11:30 запрошують мешканців вул. Арсенальна на територію містечка. При собі необхідно мати паспорт.

У місті Зміїв проводиться видача гуманітарної допомоги та талонів для мешканців міста та ВПО.

У Будинку культури триває видача гуманітарної допомоги в межах реалізації програм Товариства Червоного Хреста України та Всесвітньої Продовольчої Програми ООН для родин, що потребують допомоги та відповідають одній або кільком категоріям вразливості.

Реєстрація, видача талонів та гуманітарної допомоги відбувається з понеділка до четверга з 10:00 до 14:00.

Подробиці – на фото.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися