Де завтра у Харківській області видаватимуть продуктові набори

Завтра, 4 травня, у громадах Харківської області відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Так, завтра з 09:00  до 14:00 в приміщенні Борівського ФОКу  здійснюватиметься видача макаронних виробів та круп жителям громади. Отримати можна буде в порядку живої черги. При собі мати сумки/пакети.

Також у Балаклійській громаді завтра буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. На 11:30 запрошують мешканців вул. Арсенальна на територію містечка. При собі необхідно мати паспорт.

У місті Зміїв проводиться видача гуманітарної допомоги та талонів для мешканців міста та ВПО.

У Будинку культури триває видача гуманітарної допомоги в межах реалізації програм Товариства Червоного Хреста України та Всесвітньої Продовольчої Програми ООН для родин, що потребують допомоги та відповідають одній або кільком категоріям вразливості.

Реєстрація, видача талонів та гуманітарної допомоги відбувається з понеділка до четверга з 10:00 до 14:00.

Подробиці – на фото.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Трагедія на Харківщині забрала життя двох молодих чоловіків

У Харківській області залишається високою мінна небезпека. Учора близько 14:20 в Ізюмському районі між селами Вербівка та Вовчий Яр у полі підірвався трактор. Про це у етері телемарафону повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Двоє цивільних людей отримали поранення. На місці працювали спеціалісти ДСНС.

Пізніше начальник ХОВА надав оновлену інформацію Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги, та повідомив, що двоє чоловіків 39 та 47 років, які підірвалися в Ізюмському районі, від отриманих травм загинули.

"На жаль, медики не змогли врятувати їхні життя. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих.

Закликаю усіх пам'ятати про високу мінну небезпеку, бути максимально уважними та обережними та не відвідувати ліси, лісосмуги, поля береги водойм та інші потенційно заміновані території", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов також повідомив, що кожен день підсилені піротехнічні підрозділи ДСНС працюють над розмінуванням Харківщини. В цих роботах задіяно більше 250 осіб та більше 100 одиниць спецтехніки. Наразі в області виявлено та знешкоджено майже 66 тис. вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися