На Харківщині двоє чоловіків вимагали гроші у фермера

Правоохоронці затримали зловмисників

У Харківській області викрили двох чоловіків у вимаганні грошей у фермера. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

Відзначається, що пару тижнів тому до Лозівського відділу поліції з заявою звернувся 47-річний мешканець селища Панютине. Він повідомив, що чоловіки під надуманим приводом вимагали у нього 10 тисяч гривень.

Так, 29 квітня потерпілий зустрівся зі зловмисниками і передав їм кошти. Через годину співробітники поліції з участю спецназу КОРД в селищі Панютине затримали двох членів злочинного угруповання. Ними виявилися місцеві жителі - чоловіки 28 і 43 років.

Під час обшуку у одного з них було вилучено грошові кошти, які йому передав потерпілий. Поліцейські виявили та вилучили корпус гранати із запалом і наркотичну речовину. Речові докази направлено на експертне дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі. В даний час вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вХарьковской області на будівництво амбулаторії присвоїли 600 тисяч



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися