У Харкові покарали батька та забрали дітей: подробиці (ФОТО)

Питання щодо повернення батькам малечі вирішуватиме служба у справах дітей

У Харкові поліція притягнула до відповідальності батька. Він залишив маленьких дітей без нагляду.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У п'ятницю, 5 травня, у поліцію повідомили, що з гуртожитку у Київському районі до лікарні доставили жінку у стані сильного алкогольного сп’яніння, яка проживала з чоловіком та двома дітьми 1 і 3 років. За адресою виїхали працівники ювенальної превенції ХРУП № 1.

За місцем проживання родини правоохоронці виявили, що батько пішов на роботу та залишив у помешканні двох дітей без догляду дорослих. Медики, що прибули за викликом, виявили у 3-річного хлопчика травму голови.

“Обох дітей доставили до лікарні. Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за неналежне виконання своїх обов’язків. Питання щодо повернення батькам малечі вирішуватиметься службою у справах дітей”, - повідомили у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині поліцейські виявляють факти продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Порушення чинного законодавства правоохоронці виявили 1 травня в ході патрулювання міста Нова Водолага. Виявили та задокументували факт продажу 14-літньому хлопцю електронної цигарки з рідиною, що містить 1,8% нікотину. 

2 травня у Харкові поліцейські викрили реалізатора, який продав дитині електронну цигарку. Виявили та задокументували факт продажу 11-річному хлопцю електронної цигарки із рідиною, що містить 3% нікотину. Щодо реалізатора складений протокол про адміністративне правопорушення.



Сергій

7 травня 2023, 16:42

Це тільки в нашій країні може бути такий долбоєбізм і хаос. Чоловік пішов на роботу, заробляє копійки на сім'ю, в наш час важко знайти і втриматися на роботі так з нього ще й знущаються, моральні уроди...На матір за випивку можна накласти протокол.Краще б боролись за визволення дітей з розбомблений міст про долю яких невідомо.Клоунада як була так і залишилась під час спецоперації, ПОЗОР!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися