У Харкові вкрали майно комунального підприємства: подробиці

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років

На одному з об'єктів Салтівської філії КП “Харківські теплові мережі” вкрали шість засувок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Співробітники підприємства відразу помітили крадіжку та повідомили про злочин поліції та службі безпеки підприємства.

Вкрадене майно знайшли на пункті прийому металобрухту, який знаходиться поруч. Речові докази вилучені, порушена карна справа за ч. 4 ст. 185 КК.

Відповідно до статті, за крадіжку, вчинену у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Циркунах відбувся товариський футбольний матч з командою КП “Харківські теплові мережі”.  Гра відбулася на великому футбольному полі. Команди привітав Циркунівський сільський голова Микола Сікаленко. Він подякував харків’янам за те що відгукнулися на запрошення. 

У “ХТМ” розповіли, що матч пройшов інтелігентно та тихо - емоції стримані, азарт був, але більше позитивних емоції та взаємодопомоги. Капітан команди “Харківських теплових мереж” Артем Воронов розповів, що воротар команди гостей протягом всієї гри викидав за поле уламки снарядів, які буквально знаходив власним тілом. А голі плями посеред газону – то засипані піском вирви. Загалом матч пройшов за принципом: менше боротьби та більше спорту.

Переглянути фото товариського матчу можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися