Як відзначили річницю деокупації у передмісті Харкова (ФОТО)

Загалом матч пройшов за принципом: менше боротьби та більше спорту

Селище Циркуни у передмісті Харкова відсвяткувало річницю звільнення від окупантів цілою низкою заходів. Селище перебувало в окупації 72 дні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

Одним із заходів, присвячених деокупації, був товариський футбольний матч з командою КП “Харківські теплові мережі”. 

Гра відбулася на великому футбольному полі. Команди привітав Циркунівський сільський голова Микола Сікаленко. Він подякував харків’янам за те що відгукнулися на запрошення. 

У “ХТМ” розповіли, що матч пройшов інтелігентно та тихо - емоції стримані, азарт був, але більше позитивних емоції та взаємодопомоги. Капітан команди “Харківських теплових мереж” Артем Воронов розповів, що воротар команди гостей протягом всієї гри викидав за поле уламки снарядів, які буквально знаходив власним тілом. А голі плями посеред газону – то засипані піском вирви. Загалом матч пройшов за принципом: менше боротьби та більше спорту.

У підсумку, як зауважили гравці обох команд, перемогла дружба. Хоча "Харківські теплові мережі" забили у ворота циркунівців 5 голів і пропустили лише один, ніхто ані трохи не образився і не розчарувався. Головне, що на полі, побитому снарядами, відбувся звичайний футбольний матч – яскрава ознака миру та відродження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська не припиняють обстріли Харківської області. Минулої доби ворог завдавав авіаційних та ракетних ударів, обстрілював з артилерії та мінометів населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів.

Про наслідки ворожої атаки на Харківську область читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/teploseti/4659
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися