Завтра у Харкові шукатимуть диверсантів: до чого готуватися

Харків'яни повинні мати із собою документи, що посвідчують особу, - можливі перевірки

У вівторок, 9 травня, на території одного з районів міста Харкова Служба безпеки України буде проводити контрдиверсійні заходи. Про це розповіли в Управлінні СБ України в Харківській області повідомляють "Коментарі. Харків". 

Крім СБУ у заходах візьмуть участь органи військового управління та інші правоохоронні структури із залученням військової техніки, озброєння і радіотехнічних засобів.

Метою запланованих заходів є: 

  • підвищення безпеки мирного населення Харкова,

  • посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури,

  • виявлення та затримання можливих диверсійних груп.

Харків'ян попередили, що під час контрдиверсійних заходів можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста, перевірка документів громадян, огляд автомобільного транспорту.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.

“Принагідно закликаємо громадян бути пильними та повідомляти СБУ про підозрілих осіб чи транспортні засоби”, - звернулися до містян в СБУ. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 7 травня, у Балаклії припинили рух транспорту та закрили деякі вулиці. На території міста співробітниками Служби безпеки України, Національної поліції, військовослужбовцями Національної гвардії України проводяться контрдиверсійні заходи. Містян попередили, що: тимчасово призупиняється рух транспортних засобів та переміщення осіб окремими вулицями міста, при переміщенні в місті потрібно мати документи, що посвідчують особу,  може проводитися поверхневий огляд, огляд транспортних засобів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися