На Харківщині закрили деякі вулиці та припинили рух транспорту: що відбувається

Містян попередили, що може проводитися поверхневий огляд, огляд транспортних засобів

Сьогодні, 7 травня, у Балаклії припинили рух транспорту та закрили деякі вулиці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Сьогодні на території міста співробітниками Служби безпеки України, Національної поліції, військовослужбовцями Національної гвардії України проводяться контрдиверсійні заходи. Містян попередили, що:

  • тимчасово призупиняється рух транспортних засобів та переміщення осіб окремими вулицями міста, 

  • при переміщенні в місті потрібно мати документи, що посвідчують особу, 

  • може проводитися поверхневий огляд, огляд транспортних засобів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні розпочалася чотириста тридцять восьма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. На Слобожанському напрямку протягом минулої доби ворог завдав мінометних та артилерійських обстрілів населених пунктів Леміщине, Гранів, Козача Лопань, Стрілеча, Лук'янці, Нескучне, Стариця, Вовчанські Хутори, Охримівка, Чорне та Хатнє на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії Синьківки. Обстріляв Красне Перше, Митрофанівку, Новомлинськ, Дворічну, Западне, Синьківку, Піщане, Вишневе та Стельмахівку Харківської області.

Крім того, за добу ворог завдав 48 авіаційних ударів та здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. У результаті обстрілів було зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура, є потерпілі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися