На Харківщині в Балаклії знову сталася пожежа біля арсеналу

Вогонь поширювався на відстані близько 6 км від арсеналу

Вчора, 30 квітня, на Харківщині в місті Балаклія неподалік від арсеналу зберігання боєзапасу Збройних Сил України виникла степова пожежа. Про це повідомили у відділі комунікації Генштабу ЗСУ.

Відзначається, що вогонь поширювався на відстані близько 6 км від арсеналу. Силами місцевого підрозділу ДСНС України пожежу була невідкладно локалізовано та ліквідовано.

У відомстві зазначили, що пожежна безпека навколо зазначеного арсеналу, з урахуванням посушливих погодних умов, перебуває на постійному контролі місцевих органів самоврядування, аварійно-рятувальних та правоохоронних органів. Так, пожежно-рятувальні підрозділи і підрозділи охорони та оборони військової частини підтримують постійну бойову готовність.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові біля залізниці знайшли гранату часів війни. Напередодні недалеко від залізничного переїзду Верещаківка-Левада в Харкові на снаряд натрапили пересічні громадяни. Для ідентифікації потенційно небезпечної знахідки до вказаного місця прибули фахівці Основ'янського райвідділу ДСНС. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися