У Харкові суд виніс вирок чоловікові, який влаштував бійку в кафе за відмову випити з ним

Обвинувачений заявив, що потерпілий насміхався над його померлим батьком

У Харківській області Куп'янський міськрайонний суд виніс вирок відвідувачу кафе, який побив чоловіка за відмову випити з ним. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

У відомстві зазначають, що конфлікт стався 26 липня минулого року в закладі "Їжачок". П'яний фігурант вдарив одного з гостей ногою по голові. У результаті чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму із струсом мозку. Бійку вдалося зупинити очевидцеві.

За даними слідства, житель Куп'янська-Вузлового спочатку не визнавав свою провину. Обвинувачений заявив, що просив потерпілого пом'янути його померлого батька, проте той відмовився і став насміхатися над покійником. Однак потім чоловік розкаявся у скоєному, а також частково погодився з компенсацією моральної та матеріальної шкоди.

У ході слідства з'ясувалося, що помічник машиніста раніше був судимий за хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Вердикт суду був винесений менш ніж за півтора місяці до нападу. Тому фігуранта засудили до 2,5 років позбавлення волі до яких додали ще шість місяців за минулі правопорушення. Чоловіка також зобов'язали виплатити майже 25 тисяч компенсації за моральний і матеріальний збиток. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Ленінський районний суд Харкова обрав запобіжний захід жительці селища Подвірки, яку підозрюють у вбивстві власної 13-річної доньки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися