У Харкові адвокат-хуліган дав хабара поліцейській

Юристу з Харкова оголошено про підозру за спробу підкупу поліцейської.

Чоловік за 50 000 гривень намагався відкупитися від кримінальної відповідальності за хуліганські дії. Під час передачі частини грошей його затримали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

До Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції звернулася дізнавач одного з відділень Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області. Вона повідомила, що  47-річний адвокат, який є фігурантом кримінального провадження, розпочатого за фактом хуліганства, запропонував їй  50 000 гривень неправомірної вигоди. За цю суму "відкупних" він хотів домовитись із поліцейською, аби уникнути покарання.

Під час передачі  частини  від обіцяної суми чоловіка затримали в процесуальному порядку оперативники УДВБ НПУ та слідчі Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури міста Харкова керівник обласної прокуратури повідомив йому про підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

За підкуп поліцейської фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові планують побудувати підземну дорогу

У місті планують побудувати таку дорогу, щоб покращити транспортну розв’язку.

Будівництво підземної дороги від вул. Шевченка в бік вул. Клочківської планується у місті Харкові в майбутньому, аби покращити транспортну інфраструктуру. Про це 9 травня під час пресконференції повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За словами Терехова, терміни реалізації проєкту поки що невідомі через його високу вартість.

"Це зовсім інший рівень розв'язок та транспортної інфраструктури. На сьогодні є ескізи, потім буде проєкт, конкретні розробки, залучатимемо кошти. Це дорогий проєкт, але він має бути реалізований у місті", - зазначив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися