У Харкові сталася смертельна ДТП: подробиці

Від отриманих травм жінка померла на місці, хлопця 2008 року народження доставили до лікарні

В Індустріальному районі водій здійснив наїзд на матір із сином. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

ДТП сталася 15 травня близько 8:00 на проспекті Героїв Харкова. У поліції розповіли, що водій “ВАЗ-2110” скоїв наїзд на пішоходів, коли жінка та хлопець переходили проїжджу частину по пішохідному переходу. 

Від удару 47-річну постраждалу перекинуло через автомобіль під транспортний засіб, що стояв позаду. Від отриманих травм жінка померла на місці, хлопця 2008 року народження доставили до лікарні. 

66-річного водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відповідно до статті, за вказане правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку травня у Харківській області сталася ДТП, у які постраждало 6 осіб. Водій Toyota Cruiser Prado не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу на узбіччя. В автомобілі перебували п’ятеро пасажирів: жінки 32 і 33 років, 34-річний чоловік, а також двоє дітей 7 і 11 років. Бригада швидкої медичної допомоги доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості водія та пасажирів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися