На Харківщині тривають перевірки: що контролюють

Фахівці виявили та задокументували порушення

У селах Таранівка та Борова Чугуївського району перевірили родини, які перебувають на контролі служби у справах дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Контроль провели співробітники ювенальної превенції відділу поліції № 2 Чугуївського РУП разом з працівниками служби у справах дітей Зміївської міської ради і соціальними працівниками. 

У поліції розповіли, що під час перевірки виявили, що в одній із родин в селі Борова мати трьох малолітніх осіб знаходилася в нетверезому вигляді. Поліцейські склали щодо жінки протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Також працівники поліції провели з батьками профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків та дотримання санітарно-гігієнічних норм в будинках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводять моніторингові відвідування місць тимчасового перебування людей на території Валківської громади. Під час проведення заходів основна увага приділяється умовам проживання. Наразі органи місцевого самоврядування забезпечили належні умови тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у громаді.

На початку повномасштабного вторгнення РФ Валківщина прихистила понад 23 000 людей, які вимушені були покинути свої домівки, близько 1500 з них – у місцях тимчасового розміщення. Нині  на території громади перебуває близько 21 000 вимушених переселенців, 207 людей, у тому числі 36 дітей, знаходяться у місцях тимчасового розміщення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися