Смертельна ДТП у Харкові: стан підлітка та запобіжний захід водію

Винуватця ДТП залишили під вартою на 60 діб

Водію, який спричинив смертельну ДТП у Харкові, обрали запобіжний захід. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції нагадали, що 15 травня близько 8:00 на проспекті Героїв Харкова водій “ВАЗ-2110” скоїв наїзд на двох пішоходів. Жінка та хлопець переходили проїжджу частину по пішохідному переходу. Від удару 52-річну постраждалу перекинуло через автомобіль під транспортний засіб, що стояв позаду. 

Від отриманих травм жінка померла на місці. 15-річного хлопця з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.  Він залишається в реанімації.

66-річного водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Того ж дня чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У вівторок, 16 травня, суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові водій з ознаками алкогольного сп’яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду. Правоохоронці на проспекті Героїв Харкова зупинили авто Peugeot за порушення ПДР. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти відповідний огляд. Прилад Drager зафіксував 2,16 проміле алкоголю. Чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 10 тис. грн за непритягнення до відповідальності.

Що загрожує порушнику, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися