Водій у Харкові намагався відкупитися за порушення ПДР: що загрожує порушнику

Чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 10 тис. грн

У Харкові водій з ознаками алкогольного сп’яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці на проспекті Героїв Харкова зупинили авто Peugeot за порушення ПДР. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти відповідний огляд. Прилад Drager зафіксував 2,16 проміле алкоголю.

Чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 10 тис. грн за непритягнення до відповідальності. Патрульні неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій не реагував на попередження.

Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

На кермувальника автомобіля Renault патрульні склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння)КУпАП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція з’ясовує обставини ДТП у Харківській області. Водій Toyota Cruiser Prado не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу на узбіччя. В автомобілі перебували п’ятеро пасажирів: жінки 32 і 33 років, 34-річний чоловік, а також двоє дітей 7 і 11 років. Бригада швидкої медичної допомоги доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості водія та пасажирів.

Правопорушення карається позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися