Мешканців Харківської області затримали на кордоні: що накоїли

На Буковині прикордонники затримали п’ятьох військовозобов’язаних осіб та перевізника

Минулої ночі, у рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції "Захід-2023", прикордонники Чернівецького загону затримали групу порушників кордону разом з перевізником. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Держприкордонслужбу України.

В ході реалізації оперативної інформації прикордонний наряд відділу прикордонної служби "Красноїльськ" за силової підтримки спеціального підрозділу "ДОЗОР" виявили серед лісового масиву 5-х невідомих осіб. Група чоловіків прямувала до українсько-румунського кордону гірськими стежками.

Затримані виявилися чоловіками призовного віку, з документами, які зізналися у намірі незаконно перетнути кордон. Двоє з них – мешканці Івано-Франківської області, решта з Харківської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Також в ході пошукових дій був затриманий мешканець Сторожинецької громади Чернівецької області, який підвіз порушників кордону до державного рубежу на власному легковому автомобілі.

Затриманих правопорушників доставлено до прикордонного підрозділу та притягнено до відповідальності за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Стосовно перевізника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.332 ККУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Контрнаступ ЗСУ – чи буде повторення Харківської визвольної операції

Як впливає інформаційна кампанія на хід українського контрнаступу – відповідають експерти.

Минулого року у Харківській області відбулася стратегічно продумана успішна деокупація захоплених ворогом територій. Зараз з настанням тепла, коли вже немає природних перепон на шляху наших військових, усі чекають чергового контрнаступу Збройних Сил України та завершення війни в нашій країні. Проте розголос у ЗМІ, телеграм-каналах та на сторінках відомих блогерів заважає застати ворога зненацька.

Як може пройти контрнаступ цього разу, та що дійсно заважає військовим на фронті, журналісту "Коментарі. Харків" відповідають експерти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися