У Харкові під час заправки загорілося авто

У Харкові ліквідована пожежа на території АЗС, де під час заправки спалахнуло авто

17 травня о 09:13 на номер "101" надійшов виклик на пожежу, що сталась на території АЗС за адресою: м. Харків, вул. Шевченка, 327 а. Під час заправки скрапленим газом спалахнув моторний відсік легковика "Chevrolet Aveo" 2008 року випуску. Про це повідомляють "Коментарі. Хакрів" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За лічені хвилини рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини разом з колегами з Луганщини прибули до місця події. На той час легковик вже горів майже весь. Площа, охоплена вогнем, склала 4 кв.м.

Вогнеборці відразу подали пожежний ствол на гасіння та ще один на охолодження ємності зі скрапленим газом, щоб запобігти вибуху. Збивши полум’я, рятувальники перекрили газовий вентиль в машині та охолодили бак.

О 09:24 пожежу вдалось локалізувати та о 09:28 повністю ліквідувати. Завдяки професіоналізму і оперативності працівників ДСНС обійшлось без жертв і постраждалих, вдалось запобігти вибуху і розповсюдження вогню на будівлю і устаткування АЗС.

Причина виникнення пожежі та збитки від неї встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Контрнаступ ЗСУ – чи буде повторення Харківської визвольної операції

Як впливає інформаційна кампанія на хід українського контрнаступу – відповідають експерти.

Минулого року у Харківській області відбулася стратегічно продумана успішна деокупація захоплених ворогом територій. Зараз з настанням тепла, коли вже немає природних перепон на шляху наших військових, усі чекають чергового контрнаступу Збройних Сил України та завершення війни в нашій країні. Проте розголос у ЗМІ, телеграм-каналах та на сторінках відомих блогерів заважає застати ворога зненацька.

Як може пройти контрнаступ цього разу, та що дійсно заважає військовим на фронті, журналісту "Коментарі. Харків" відповідають експерти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися