У Харківській області чоловік зарубав сімейну пару сокирою

Зловмисник вивозив тіла убитих на тачці і викидав до ями

Вчора, 3 травня, у поліцію надійшло повідомлення, що на Харківщині у м. Ізюм місцеві жителі знайшли два трупи в ямі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Зазначається, що коли слідчі прибули на місце і оглянули тіла чоловіка та жінки, то виявилося, що на тілах є явні ознаки насильницької смерті.

Після низки експертиз та слідчих дій поліцейські встановили, що можливим вбивцею є 48-річний місцевий житель.

За даними "главку", підозрюваний проживав зі своєю співмешканкою у знайомих. У квітні цього року компанією вони розпивали спиртні напої. У ході застілля між парами виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході бійки 48-річний зловмисник і його подруга програли і їх побили. Після бурхливого застілля всі лягли спати.

Як з'ясувалося, серед ночі ображений чоловік прокинувся, взяв сокиру і зарубав сплячих власників домоволодіння. Наступні два дні зловмисник на візку перевозив тіла загиблих на територію покинутого підприємства, де скинув у яму.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 30 квітня близько 6:00 у Харкові затримали жінку, яка розгулювала по місту з ножем у руках і пакетом, в якому була відрізана жіноча голова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися