У Харкові чоловік схопив продавчиню за горло та обікрав крамницю

Поліцейські оперативно затримали чоловіка за скоєння розбійного нападу в Основ`янському районі Харкова

Зловмисник зайшов до магазину та попросив показати товар з вітрини. Дочекавшись, коли продавчиня підійде до вітрини, чоловік  схопив її за горло та змусив зачинити магазин. Нападник прив’язав потерпілу до стільця скотчем, зібрав товари на суму близько 85 тисяч гривень у сумку та втік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

15 травня до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення від співробітниці магазину про те, що невідомий відкрито заволодів електронною технікою.

На місце події негайно виїхали керівництво відділу поліції та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявися 57-річний чоловік.

Речові докази вилучено.

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час вирішується питання про повідомлення нападнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Контрнаступ ЗСУ – чи буде повторення Харківської визвольної операції

Як впливає інформаційна кампанія на хід українського контрнаступу – відповідають експерти.

Минулого року у Харківській області відбулася стратегічно продумана успішна деокупація захоплених ворогом територій. Зараз з настанням тепла, коли вже немає природних перепон на шляху наших військових, усі чекають чергового контрнаступу Збройних Сил України та завершення війни в нашій країні. Проте розголос у ЗМІ, телеграм-каналах та на сторінках відомих блогерів заважає застати ворога зненацька.

Як може пройти контрнаступ цього разу, та що дійсно заважає військовим на фронті, журналісту "Коментарі. Харків" відповідають експерти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися