На Харківщині повідомили про підозру службовим особам: деталі

Вирішується питання про обрання відносно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Слідчі Харківщини повідомили про підозру службовим особам. Їм інкримінують заволодіння бюджетними коштами за допомогою підроблених документів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Було встановлено, що навесні минулого року начальник фінансового відділу Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області домовився з керівником ТОВ про організацію підписання фіктивних договорів закупівлі харчових продуктів на суму  понад 1 млн грн. 

Зловмисники схилили начальника відділу освіти до підписання фотокопій договорів на постачання харчових продуктів з вказаного підприємства. Гроші були перераховані на рахунок товариства.

Керівник вказаного товариства знайшов інше підприємство реального сектору економіки, закупив у нього продукти за значно нижчою ціною, а залишок бюджетних коштів у сумі майже 300 тис. грн був перерахований через інше підприємство на його особистий картковий рахунок.

Всім фігурантам справи повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання відносно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що суд задовольнив позовну заяву Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова в інтересах держави в особі Харківської міської ради. Позов стосувався витребування з чужого незаконного володіння квартири вартістю понад 300 тис. грн та визнання правочину недійсним.

Детальніше про правопорушення, вчинене з квартирою в Харкові, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися