На Харківщині почастішали крадіжки: подробиці

Жителів громади та області просять сповіщати про виявлені факти крадіжки обладнання

Інженер Куп'янського ВРЕМ АТ "Харківобленерго" Роман Обмочий розповів, що в районі збільшилася кількість випадків крадіжок електричного обладнання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської військової адміністрації. 

Спеціаліст звернувся до жителів Куп'янської громади та Харківської області та повідомив про збільшення кількості випадків крадіжок електричного обладнання на енергетичних об'єктах товариства. Інженер нагадав, що “Харківобленерго” робить все можливе, щоб забезпечити споживачів світлом. “Прошу вас бути не байдужими, якщо ви бачите розкрадання чи пошкодження майна енергетичних об'єктів. Сповіщайте про такі випадки телефоном 102 чи адміністрацію населеного пункту, щоб цьому завадити. Не давайте зловмисникам руйнувати ваш добробут, який ми будуємо разом з вами”, - закликав інженер. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають роботи з підготовки до наступного опалювального сезону. Новобаварська філія КП "Харківські теплові мережі" реконструює три котельні та два центральні теплові пункти. У “ХТМ” розповіли, що у районі необхідно перекласти проблемні ділянки магістральних та внутрішньоквартальних трубопроводів та підготувати до опалювального сезону всі будинки.

Підготовку до наступного опалювального сезону проводять і ремонтники дільниці Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення”. Зокрема, ведеться заміна 100 метрів мереж водопостачання на вулиці Бажана, 14.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися