В одному з районів Харкова проводять реконструкції та ремонти: що покращують

Реконструкція та ремонт покликані покращити якість комунальних послуг, які отримують харків'яни

У Харкові тривають роботи з підготовки до наступного опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради та КП “Харківводоканал”

Новобаварська філія КП "Харківські теплові мережі" реконструює три котельні та два центральні теплові пункти. У “ХТМ” розповіли, що у районі необхідно перекласти проблемні ділянки магістральних та внутрішньоквартальних трубопроводів та підготувати до опалювального сезону всі будинки.

На прикладі реконструкції одного з ЦТП начальник філії Іван Потапов розповів, як зміниться якість послуг. “Старі труби та насоси вже демонтовані. Нові, з частотним керуванням, вже готові до встановлення. Від старого теплового пункту фактично залишилися лише стіни. Система погодного регулювання заощаджуватиме енергоносії та забезпечуватиме комфортну температуру в будинках навіть у міжсезоння”, - наголосив Іван Потапов.

Крім того, паралельно продовжуються роботи з перекладання мереж. У Новобаварській філії вже замінили понад 300 м дефектних ділянок за п'ятьма адресами, ще за сімома - роботи тривають.

Підготовку до наступного опалювального сезону проводять і ремонтники дільниці Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення”. Зокрема, ведеться заміна 100 метрів мереж водопостачання на вулиці Бажана, 14.

Провідний інженер дільниці Яна Кравцова повідомила, що будинки, в яких намічено значні обсяги ремонтних робіт, планово включені у графік підготовки об'єктів до опалювального сезону.

За її словами, спеціалісти вже виконали капітальні оновлення понад 70 метрів внутрішньобудинкових систем у будинках по вулиці Власенка, 10 та 12. Цією ж вулицею найближчим часом буде упорядковано будинок № 8. У травні спеціалісти візьмуть в роботу будівлі по вулицях Селянській та Москалівській. 

“Відновлюємо та ремонтуємо лише сучасними та якісними матеріалами, які послужать людям не один десяток років”, - зазначила Яна Кравцова.

За її словами, сумлінно проведений ремонт, у буквальному сенсі вигідний усім – мешканцям, у яких не буде проблем із водопостачанням та відведенням стоків, а в підвалах буде сухо, і виконавцям, адже не доведеться виїжджати і усувати аварійні ситуації, що виникають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що потрібно зробити у Харкові до зими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися