Масштабна ДТП у Харкові: що відомо (ФОТО)

Деталі аварії події з’ясовують правоохоронці

У Харкові сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Рятувальники деблокували з понівеченої в результаті ДТП автівки постраждалих жінок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У вівторок, 23 травня о 15:37 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю декількох легкових автомобілів та пасажирського автобуса, що трапилась на проспекті Гагаріна міста Харкова.

На місці події рятувальникам довелось застосувати спеціальне аварійно-рятувальне обладнання, щоб деблокували постраждалих жінок з автомобіля. Після чого ДСНСники допомогли медикам доправити постраждалих до автомобіля екстреної медичної допомоги. Деталі події з’ясовують правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини ДТП з постраждалими у Харківській області. У результаті ДТП п’ятеро травмованих. Трьох дітей та двох дорослих з травмами різного ступеня тяжкості доставили до лікарні у Харкові.  У вівторок, 21 травня о 14:50 на автодорозі "Харків - Суми" в селищі Пересічне сталося зіткнення автомобілів "ВАЗ 2104" та "Fiat Scudo". 

Внаслідок аварії троє дітей 4, 8 і 12 років, що перебували в автомобілі “Fiat”, доставлені до медичної установи. Також тілесні ушкодження отримав 66-річний водій “ВАЗ” та його 33-річний пасажир.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку відділу поліції № 3 ХРУП № 3. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися