У Харкові та області поліція проводить рейди: що на контролі

Правоохоронці склали п'ять протоколів про адміністративні правопорушення

Поліцейські зафіксували чотири факти розпиття алкогольних напоїв неповнолітніми. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області провели профілактичні рейди щодо запобігання вживання неповнолітніми алкогольних напоїв. 

Під час патрулювання території, прилеглої до одного з торговельно-розважальних центрів правоохоронці виявили факти вживання алкогольних напоїв  чотирма підлітками віком від 13 до 16 років.

“Неповнолітніх разом з батьками запросили до територіального відділу поліції. Працівники ювенальної превенції провели профілактичні бесіди з учасниками подій. Складено п'ять протоколів про адміністративні правопорушення”, - розповіли у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у селах Таранівка та Борова Чугуївського району перевірили родини, які перебувають на контролі служби у справах дітей. 

Контроль провели співробітники ювенальної превенції відділу поліції № 2 Чугуївського РУП разом з працівниками служби у справах дітей Зміївської міської ради і соціальними працівниками.  У поліції розповіли, що під час перевірки виявили, що в одній із родин в селі Борова мати трьох малолітніх осіб знаходилася нетверезою. Поліцейські склали щодо жінки протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також працівники поліції провели з батьками профілактичні бесіди.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися