У Харкові поліція влаштувала погоню за наркозакладчиком

Інцидент стався в Немишлянському районі міста

У Харкові силовики затримали наркозакладчика. Про це розповіли у відділі комунікації патрульної поліції в Харківській області.

За даними правоохоронців, інцидент стався в Немишлянському районі міста. Під час патрулювання території інспектори помітили чоловіка, який закопував щось в землю і знімав процес на телефон. Зловмисник помітив патрульних, після чого спробував втекти. Однак силовикам вдалося його зловити. Під час спілкування він помітно нервував. Після цього порушник зізнався, що має з собою 47 згортків з наркотичними речовинами. Також громадянин сказав, що ще близько 360 пакунків з наркотичними речовинами різних видів він встиг розповсюдити через так звані "закладки".

Для встановлення всіх обставин події на місце виїжджала слідчо-оперативна група. Громадянин також погодився вказати місця в чотирьох адміністративних районах Харкова, де він вже встиг покласти подібні згортки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області одного з керівників держпідприємства підозрюють в махінаціях на 1,5 мільйона.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися