Що відомо про пошуки дворічної дівчинки на Харківщині (ФОТО)

У поліції розповіли про особливі прикмети дівчинки

Пошуки дворічної Віолетти Мужечук на Харківщині тривають другу добу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  

До пошуку залучили понад 200 працівників територіальних підрозділів поліції, Управління карного розшуку, волонтери та небайдужих громадян. Продовжують прочісувати місцевість, перевіряти будинки, покинуті будівлі, колодязі, лісосмугу, водоймища тощо. 

У поліції нагадали, що 23 травня на подвір’ї домоволодіння у селі Скрипаї  дитина гралась з братом-близнюком без догляду дорослих та пішла у невідомому напрямку.

Прикмети дівчинки: на зріст 90-110 см, худорлявої статури, коротке темне волосся, блакитні очі. Була одягнена у червону кофту та білі штани. Особливих прикмет немає, боїться автомобілів.

“Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукувану, просимо повідомити за телефонами: 102, +380503055233 (черговий ВП № 2 Чугуївського РУП), (057)7308300, +380684739530 (тел. чергових частин УКР та ГУНП в Харківській області), + 380675411000 (заступник начальника УКР ГУНП в Харківській області Бойко Олег Петрович) або іншим зручним способом”, звернулися до жителів області у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що перехожі повідомили в поліцію, що на кінцевій зупинці маршрутки знаходиться хлопчик без батьків, який нічого про себе не може повідомити. На місце події виїжджали працівники ювенальної превенції ХРУП № 1. Правоохоронці встановили особу матері знайденої дитини. Мати хлопчика, 38-річна жінка, розповіла поліцейським, що не доглянула належним чином за 3-річним сином, внаслідок чого він самостійно сів до маршрутки та загубився.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися