Вдарив продавщицю ножем в обличчя і живіт: у Харкові поліція затримала підозрюваного

Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Харківські правоохоронці затримали підозрюваного у збройному нападі на продавчиню кіоску. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

За даними "главку", інцидент стався 3 травня на проспекті Олександрівському. На місце виїжджала слідчо-оперативна група поліції. Слідчі встановили, що зловмисник вдарив жертву ножем в обличчя і живіт - після чого зник, прихопивши з собою вміст каси. Постраждалу у тяжкому стані доставили до "швидкої допомоги". Вона до цих пір знаходиться без свідомості.

5 травня правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного і затримати його. У чоловіка знайшли речові докази: ніж і 1500 гривень. Фігурант вже зізнався у скоєному. За злочини, передбачені статтями 15, 115 ( "замах на вбивство") і 187 ( "розбій") КК України, йому загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про обрання харків'янину запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області зловили грабіжника, який з січня переховувався від поліції.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися