Харків’ян попередили про відповідальність: що сталося

У Харкові борються з несанкціонованими звалищами.

Робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивезли 40,2 тис. куб. м побутових відходів з 18 по 24 травня. Як повідомили на підприємстві, загалом було вивезено 31,3 тис. куб. м ТПВ та 8,9 тис. куб. м великогабаритних відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко розповів, що цього тижня за підтримки харків'ян та громадських активістів підприємство продовжило боротьбу з неправильним паркуванням. Також встановлювалися порушники Правил благоустрою міста Харкова, які викидають побутові відходи у не відведених для цього місцях, внаслідок чого утворюються стихійні звалища.

"Ця проблема була розглянута на виїзді спільно з КП "Муніципальна компанія поводження з відходами", Адміністрацією Індустріального району на місці такого звалища на вул. Михайла Водяного. Ми сподіваємося на допомогу свідомих харків'ян та просимо їх передавати будь-яким зручним способом інформацію, відео- та фотофіксацію випадків викидання побутових відходів у не відведених для цього місцях. Повідомити про порушників можна до адміністрації району, правоохоронних органів, служби "1562", через офіційні сайти та групи у соціальних мережах КП "КВПВ" та КП "МКПВ", - зазначив Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківська газова компанія зменшила тарифи на деякі послуги: хто платитиме менше

АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників для комунальних підприємств та бізнесу.

Для підтримки бізнесу, комунальних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників та манометрів у метрологічному центрі компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися