Стало відомо, що сталося з дівчинкою, яку шукали на Харківщині (ФОТО)

Дитина жива - її знайшли приблизно за 10 км від дому

На Харківщині 27 травня розшукали дворічну мешканку села Скрипаї. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Дівчинка жива. 27 травня до пошуків залучали до 1000 людей.

Чотири доби та вдень, і вночі поліцейські спільно з волонтерами, працівниками ДСНС та небайдужими громадянами прочісували ліси, луки, села, опитували місцевих мешканців. 

Водолази по декілька разів перевірили водойми, оглянули узбережжя. Пошуковці прочісували ліси, оглядали кожні можливі укриття, адже дитина дуже маленька, і її важко розгледіти у високій траві. Правоохоронці обійшли кожне подвір’я, разом з рятівниками оглянули кожен колодязь, усі покинуті хати й можливі схованки, де могла загубитися дитина.

Орієнтування з прикметами дитини були розміщені у місцях масового скупчення людей, міському та міжміському транспорті, електричках, потягах, у метрополітені.

До пошукових заходів щодня залучалось близько півтисячі людей. З фронту приїхав батько дитини, і теж шукав свою маленьку Віолетту.

У суботу, 27 травня, за розпорядженням керівництва поліції радіус пошуків був збільшений. Залучили близько 1000 людей. 

Начальник Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області Роман Іващенко розповів, що 27 травня вирішили всі зусилля направити на пошуки дитини в лісі, і не помилилися. Дівчинку знайшли саме там, десь за 10 кілометрів від дому. Знесилену, зголоднілу, налякану, але живу її передали лікарям. Медики швидко її оглянули, зовнішніх ознак загрози життю не побачили й повезли малечу до лікарні на більш ретельний огляд.

Заступник начальника ГУНП в Харківській області Вячеслав Давиденко розповів, що за всю його практичну роботу в карному розшуку така подія, коли маленьку дитину через тривалий час знайшли живу і здорову, трапляється вперше. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харківської області попередили про шахраїв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися