Харків'ян просять бути насторожі: що сталося

У Харкові почастішали випадки крадіжок контактної мережі електротранспорту

У місті Харкові з початку повномасштабної війни зловмисники зрізали 40 км  контактної мережі електротранспорту. Про це в ефірі національного телемарафону розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мер Харкова звернувся до харків'ян і попросив: “Коли бачите, що хтось ріже контактну мережу, одразу телефонуйте до міських служб чи в поліцію, інакше ми з цим явищем не впораємося. Це злочини, і боротися з ними треба всім разом. Нам вдалося багато що відновити, але це непростий процес, бо він вимагає і коштів, і часу”.

У Харківській міській раді нагадали, що в Харкові почастішали випадки крадіжок контактної мережі електротранспорту. Подальше розкрадання мереж може призвести до скасування або скорочення цілих маршрутів. “Якщо ви стали свідками викрадення елементів контактної мережі міського транспорту, необхідно невідкладно повідомити про це за тел.: (050) 437-08-08, (050) 437-07-07, (057) 729-84-07 або 102. Дзвінки приймаються цілодобово”, - зауважили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що інженер Куп'янського ВРЕМ АТ "Харківобленерго" Роман Обмочий розповів, що в районі збільшилася кількість випадків крадіжок електричного обладнання. Спеціаліст звернувся до жителів Куп'янської громади та Харківської області та повідомив про збільшення кількості випадків крадіжок електричного обладнання на енергетичних об'єктах товариства. Інженер нагадав, що “Харківобленерго” робить все можливе, щоб забезпечити споживачів світлом. “Прошу вас бути не байдужими, якщо ви бачите розкрадання чи пошкодження майна енергетичних об'єктів. Сповіщайте про такі випадки телефоном 102 чи адміністрацію населеного пункту, щоб цьому завадити. Не давайте зловмисникам руйнувати ваш добробут, який ми будуємо разом з вами”, - закликав інженер. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися