У Харківській області влаштували перегони з поліцейськими

На Харківщині притягнули до відповідальності нетверезого водія, який влаштував перегони з поліцейськими.

Правопорушник не реагував на вимоги зупинитись та намагався втекти від працівників поліції. Коли автівку нарешті зупинили, водій з ознаками алкогольного спʼяніння відмовився надати свої документи для перевірки, а також не захотів проходити медичне обстеження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Виявили підозрілий автомобіль поліцейські сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Лозівського РВП ГУНП в Харківській області 27 травня близько 22:55 у місті Первомайський Лозівського району.

Чоловіка доставили до підрозділу поліції та встановили його особу.  Порушником виявився 26-річний мешканець села Червоне Лозівського району.

Поліцейські склали щодо нього адміністративні протоколи за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), ч.1 ст.122-2  (невиконання водіями вимог про зупинку), ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не предʼявила їх для перевірки) та ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 30 травня. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися